Algemene info reizen: 

Reisafspraken hebben we vastgelegd in het reisreglement, zie het menu reizen/reisreglement of klik hier: reisreglement

De leden van de Twentse Caravan Club maken in groepsverband korte en lange reizen in binnen- en buitenland.  Langere reizen maken in het buitenland houden risico's in. Daarom wordt op reisdagen in groepjes van 2 equipes gereden volgens een van te voren vastgestelde route welke in het routeboek, dat iedere equipe uitgereikt krijgt, vastgelegd is.

Door in groepsverband te reizen kan men bij noodsituaties elkaar helpen en problemen die eventueel onderweg optreden verhelpen. Reizen in groepsverband houdt ook gezelligheid in, maar we geven elkaar de nodige ruimte om het verblijf op de camping zelf in te vullen.
 
De reizen worden gemaakt in het voor- en najaar.
Ook wordt er (bij voldoende belangstelling) in februari / maart een winterreis van 14 dagen georganiseerd naar een bestemming meestal in Oostenrijk of Zuid Duitsland.
Twee keer per jaar, de 1e dinsdag in april en de 1e dinsdag in november worden de reizen voor het komende seizoen gepresenteerd op een te houden reizenbeurs. Op deze beurs kan men zich aanmelden voor een of meer reizen. Inschrijving is mogelijk tot de datum van de eerstvolgende Algemene Leden Vergadering. Na deze vergadering is alleen nog plaatsing op een wachtlijst mogelijk.
 
De leden kunnen zich voor een reis inschrijven middels het inschrijfformulier (na inloggen, zie  het menu 'Ledeninfo/Formulieren')